bg-img

Video
kertoo
tarinan

Alta näet joitakin esimerkkejä tuottamistani videoista. Olen erikoistunut erityisesti järjestöjen kohderyhmiä puhutteleviin videoihin, mutta myös muunlaiset toteutukset onnistuvat.

bg-img

MIELI Akaan rekryvideo

Kuvasimme MIELI Akaan kanssa lyhyitä rekryvideoita, jotka julkaisimme yhdistyksen sosiaalisessa mediassa. Videoilla kerroimme yhdistyksen tarjoamista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista ja tarjosimme kiinnostuneille mahdollisuutta jättää yhteystiedot verkkolomakkeelle. Mainostimme ensimmäistä videota Akaan alueella muutamalla kympillä ja kampanjan aikana lomakkeellemme ilmoittautui 14 vapaaehtoistyöstä kiinnostunutta henkilöä.

Työsuojeluhallinnon esittelyvideo

Olin mukana suunnittelemassa ja käsikirjoittamassa päätyössäni toteutettua esittelyvideota. Lisäksi tein kuvasuunnitelman, valaisin, kuvasin, ohjasin ja editoin videon.

Vertaistuellinen video

Haastattelin ja kuvasin Lapsettomien yhdistys Simpukka ry:lle vertaisvideon, jossa pariskunta kertoo keskenmenokokemuksestaan. Haastattelun pohjalta tein videon ja kansijutun still-kuvien kera Simpukka-lehteen 02/21.

Koululuokkien kanssa kuvattu video

Kuvasin taannoin koskettavan videon erilaisista koululaisista, joilla on samankaltaisia unelmia. Video yhdisti videografiikkaa ja perinteistä videokerrontaa.

Kampanjavideo

Konseptoin ja toteutin Lapsettomien yhdistys Simpukka ry:n vuoden 2020 Simpukka-viikon kampanjavideon teemalla #näkymätönsuru. Puolen minuutin mittainen video kertoo siitä, kuinka toteutumaton lapsitoive voi olla elämän suurin suru.

Seminaarin markkinointivideo

KVPS:n seminaaria markkinoitiin kokemuspuheenvuoron pitäjän kanssa kuvatulla lyhyellä videolla (1:20). Videon päähenkilö kertoo perheen elämästä, kun oma lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti äitiä ja muita perheenjäseniä kohtaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, miten voimme tehdä yhdessä juuri teidän kohderyhmiä puhuttelevan videon.